<< terug
Copyright © 2022 Paardekooper Advocatuur & Mediation | All Rights Reserved
Copyright © 2022 Paardekooper Advocatuur & Mediation
All Rights Reserved
<< terug
<< terug

Het kantoor

 

Paardekooper Advocatuur & Mediation is een klein kantoor dat zich onderscheidt door het directe contact met mr R. Paardekooper, die een ruime ervaring heeft op diverse rechtsgebieden.

 

De heer mr R. Paardekooper studeerde in Leiden en Rotterdam en rondde zijn studie af in het civiele recht. Uw opdracht is dan ook in vertrouwde handen.

 

Het eerste gesprek is altijd gratis. Daarbij wordt de zaak besproken en geadviseerd welke oplossingen kunnen worden bereikt.

Daarna kunt u al dan niet overgaan tot het geven van een opdracht.

 

Naast de elders op deze site genoemde rechtsgebieden kunt u bij mr Paardekooper terecht voor geschillen die mogelijk met behulp van mediation kunnen worden opgelost. Daarmee kunnen (kostbare) procedures in veel gevallen worden voorkomen. Ook kunt u worden bijgestaan bij personeelsproblemen en kan worden opgetreden als vertrouwensfunctionaris.

 

Tenslotte heeft dit kantoor een overeenkomst gesloten met de Raad voor Rechtsbijstand, het orgaan dat een toevoeging kan afgeven, op basis van een High Trustformule. Dit betekent dat aanvragen voor een toevoeging snel worden afgehandeld.

 

Dit kantoor beschikt niet over een Stichting Derdengelden.

 

Heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact op.

Copyright © 2022 Paardekooper Advocatuur & Mediation | All Rights Reserved
NVRA